Archiwum wpisów:
Jubileuszowe, 50. Dni Przemysłu Mięsnego. pt. „Perspektywy stosowania azotynów i azotanów w przetwórstwie mięsa”. Warszawa, 29.11.2018.
Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, pan Jan Krzysztof Ardanowski, prof. dr hab. inż. Artur Hugo Świergiel – dyrektor IBPRS i dr inż. Piotr Szymański – Kierownik ZMT podczas ogłoszenia wyników JUBILEUSZOWEGO 50. KONKURSU „Produkty najwyższej jakości w...
Studia podyplomowe. Bezpieczeństwo zdrowotne produkcji żywności. Rekrutacja 2018/19
IBPRS informuje o otwarciu studiów podyplomowych z zakresu bezpieczeństwa produkcji żywności w gospodarstwach rolniczych i małych zakładach przetwórczych. Edycja 2018/2019 przeznaczona jest dla doradców ODR. Zapraszamy do zapoznania się z dokumentami dot. studiów.
Rejestr zaświadczeń f-gazowych
REJESTR WYDANYCH ZAŚWIADCZEŃ F-GAZOWYCH Rejestr wydanych zaświadczeń o odbytym szkoleniu w zakresie odzysku substancji kontrolowanych lub fluorowanych gazów cieplarnianych z systemów klimatyzacji w niektórych pojazdach silnikowych wg. ustawy z dn. 15.05.2015 r....


