Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego 2020 t. 75 nr 1-2
SPIS TREŚCI
Antyoksydacyjne i przeciwrodnikowe właściwości ekstraktów z suszu skórek jabłek odmian Papierówka, Kosztela oraz Gold Milenium
Akimowicz M., Samsonowicz M. str. 5
Badanie zmienności wybranych parametrów produktów chmielowych otrzymanych z uprawianych w Polsce odmian chmielu
Semeniuk T., Stepnevska J. str.23
Wpływ terminu zbioru i sposobu przechowywania korzeni buraków cukrowych na wartość przerobową surowca
Baryga A., Połeć B. str.34
Wyznaczanie współczynnika emisyjności w warunkach chłodniczych
w przemyśle rolno-spożywczym
Wróbel-Jędrzejewska M., Włodarczyk E., Stęplewska U., Polak E. str.56
Izomery trans kwasów tłuszczowych w diecie człowieka i ich wpływ na zdrowie
Makała H. str.71
Informacje dla autorów str.87