Zapraszamy na konferencję ON-LINE „Produkcja żywności w RHD – stosowanie nowych technologii produkcji, czynniki mające wpływ na jakość wyrobu i jego bezpieczeństwo”.
IBPRS-PIB reprezentuje silna ekipa w składzie: dr Beata Bartodziejska, dr Anna Szosland-Fałtyn oraz dr Piotr Szymański.
Podczas konferencji nasi eksperci przedstawią zagadnienia dotyczące bezpieczeństwa w przetwórstwie mięsa, stosowania nowych technologii produkcji, czynników mających wpływ na jakość wyrobu i jego bezpieczeństwo, a także innowacyjnych produktów mleczarskich. Dodatkowo w trakcie konferencji zostaną omówione rozwiązania organizacyjne w produkcji i sprzedaży żywności w krótkich łańcuchach dostaw.
Rejestracja przez stronę internetową organizatora:
https://www.sodr.pl/szkolenia
[ należy wybrać > powiat > Centrala > Kategoria > wszystkie > > Biorę udział ].
UWAGA: rejestracja jest możliwa do 2 grudnia 2025 do godziny 8:00. Osoby, które zakwalifikują się do udziału w konferencji, otrzymają potwierdzenie na adres e-mailowy wskazany w formularzu.
Szczegółowych informacji udziela:
Izabela Milcarz
tel. 41 372 22 84, wew. 245, izabela.milcarz@sodr.pl
