tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

Zapraszamy na konferencję ON-LINE „Produkcja żywności w RHD – stosowanie nowych technologii produkcji, czynniki mające wpływ na jakość wyrobu i jego bezpieczeństwo”.

IBPRS-PIB reprezentuje silna ekipa w składzie: dr Beata Bartodziejska, dr Anna Szosland-Fałtyn oraz dr Piotr Szymański.

Podczas konferencji nasi eksperci przedstawią zagadnienia dotyczące bezpieczeństwa w przetwórstwie mięsa, stosowania nowych technologii produkcji, czynników mających wpływ na jakość wyrobu i jego bezpieczeństwo, a także innowacyjnych produktów mleczarskich. Dodatkowo w trakcie konferencji zostaną omówione rozwiązania organizacyjne w produkcji i sprzedaży żywności w krótkich łańcuchach dostaw.

Rejestracja przez stronę internetową organizatora:
https://www.sodr.pl/szkolenia
[ należy wybrać > powiat > Centrala > Kategoria > wszystkie > > Biorę udział ].

UWAGA: rejestracja jest możliwa do 2 grudnia 2025 do godziny 8:00. Osoby, które zakwalifikują się do udziału w konferencji, otrzymają potwierdzenie na adres e-mailowy wskazany w formularzu.

Szczegółowych informacji udziela:
Izabela Milcarz
tel. 41 372 22 84, wew. 245, izabela.milcarz@sodr.pl