tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

Organizatorzy XI Konferencji Naukowej z cyklu
Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie

serdecznie zachęcają do wzięcia udziału w Konferencji, która odbędzie się w dniach
8-9 maja 2025 roku we Wrocławiu pod hasłem:

Nauka i praktyka w produkcji i przetwórstwie ziemniaka


Organizacja tej konferencji, planowanej wcześniej w dniach 14-15 listopada 2024 roku, została wydłużona. Proponujemy kontynuację cyklicznych (w cyklu dwuletnim) spotkań łączących środowisko naukowe, przetwórców oraz przedsiębiorców działających w branży ziemniaczanej, zapoczątkowanych w 2000 roku, nakierowanych na wspólny cel kształtowania jakości ziemniaków w zakresie „od pola do stołu”, począwszy od hodowli odmian spełniających współczesne wymagania konsumentów, producentów i przetwórców, korzystnych w uprawie, przechowywaniu i przetwarzaniu oraz jako produkt konsumpcyjny.

Wszelkie informacje dotyczące naszej Konferencji, która odbędzie się w dniach 8-9 maja 2025 roku we Wrocławiu, zostały podane na stronie: https://www.ziemniak.wroclaw.pl/

Termin przesyłania zgłoszeń udziału w konferencji: do 15.02.2025r.
Termin przesyłania streszczeń na konferencję:
do 15.03.2025r.
Termin wniesienia opłaty konferencyjnej:
do 15.03.2025r.
Wysokość opłaty za udział w konferencji: 1050 zł
Numer konta do wpłat: PKO BP 23 1020 5226 0000 6002 0187 3413
Tytuł wpłaty: ziemniak25 – imię i nazwisko

Więcej infornacji na stronie konferencji:
https://www.ziemniak.wroclaw.pl/

Serdecznie zapraszamy,
Organizatorzy Konferencji