57. DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO
pt. „Nowe technologie i regulacje dla branży mięsnej”
odbędą się w Domu Technika NOT, Warszawa, ul. Czackiego 3/5, III piętro,
w dniu 15 maja 2025 r.
Program:
Zgłoszenia na 57. DNI należy dokonać do dnia 12 maja 2025 r. na adres: Zakładu Technologii Mięsa i Tłuszczu IBPRS – PIB, ul. Jubilerska 4, 04-190 Warszawa, fax. 22 610-23-66, e-mail: aneta.kern@ibprs.pl. Opłata za uczestnictwo wynosi 250 zł + 23% VAT od osoby, lub promocyjnie 100 zł + 23% VAT od osoby z zakładu mającego aktualną umowę w formie know-how lub biorącego udział w KONKURSIE. Wpłaty należy dokonać na konto Instytutu: Bank Pekao S.A. X O. w Warszawie ul. Fieldorfa 18, nr rach. 67 1240 1095 1111 0000 0336 5564 z dopiskiem w tytule przelewu „DNI – 2025”. Uczestnicy otrzymają certyfikat potwierdzający udział w seminarium szkoleniowym. Informacji udzielają: Piotr Szymański, Aneta Kern-Jędrychowska, Beata Łaszkiewicz, Jakub Kern-Jędrychowski tel. 22 509-70-27, 22 509-70-17, 22 509-70-25, 22 509-70-29.