Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności SGGW
Katedra Dietetyki i Badań Żywności UJD,
Zarząd Główny PTTŻ wraz sekcją „Probiotyki i Prebiotyki”
Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu PAN
ZAPRASZA NA:
Krokusowe XV Sympozjum Naukowe
Probiotyki i Prebiotyki w Żywności
Sympozjum odbędzie się w dniach 2–4 kkwiieettniiaa 2025 rr.. w Ośrodku Szkoleniowo- Wypoczynkowym SGGW „Marymont” w Kirach (k. Zakopanego). Zgłoszenie uczestnictwa prosimy dokonać poprzez formularz dostępny na stronie: https://forms.ofice.com/e/3v5KZCCpzR
do 17 marca 2024 r.
Zalecamy skopiowanie linku i wklejenie go w okno przeglądarki. W przypadku trudności z dostępem do formularza, prosimy o bezpośredni kontakt poprzez wiadomość e-mail.
Z przyjemnością informujemy, że w ramach Sympozjum planowany jest konkurs na najlepszą prezentację.
Uwaga: 7-9 kwietnia 2025 r. – kolejne Sympozjum z cyklu „Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności”
W załączeniu przesyłamy również informacje na temat tego wydarzenia.
W przypadku uczestnictwa w obu Sympozjach, opłata za uczestnictwo zostaje pomniejszona o 50 zł.
Uprzejmie prosimy o rozpowszechnienie informacji o Sympozjum wśród współpracowników.
Z wyrazami szacunku.
Komitet Organizacyjny
dr hab. Monika Trząskowska, prof. SGGW
mgr Marcelina Karbowiak
Do pobrania:
Komunikat: Sympozjum Probiotyki [ pdf ]
Zgłoszenie – Streszczenie Probiotyki [ .docx ]
Komunikat: Bepieczeństwo Żywnościowe i Żywieniowe [ pdf ]
Zgłoszenie – Bepieczeństwo Żywnościowe i Żywieniowe [ .docx ]
