OGŁOSZENIE O OBRONIE
Ogłoszenie Rady Naukowej Instytutu Biotechnologii Przemysłu
Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
– Państwowego Instytutu Badawczego w Warszawie
o obronie rozprawy doktorskiej mgr inż. Michała Wójcickiego.
Temat rozprawy doktorskiej:
„Wykorzystanie potencjału bakteriofagów w biokontroli
wybranych bakterii z rzędu Enterobacterales
występujących w łańcuchu żywnościowym”
W dniu 15.03.2024 roku o godz. 11:30 w Auli A Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowego Instytutu Badawczego w Warszawie, ul. Rakowiecka 36 odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej mgr inż. Michała Wójcickiego na temat:
Dziedzina Nauki: dziedzina nauk rolniczych
Dyscyplina naukowa: technologia żywności i żywienia
Promotorzy: dr hab. Edyta Juszczuk-Kubiak, prof. IBPRS–PIB
dr hab. inż. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS–PIB
Recenzenci:
dr hab. Anna Bzducha-Wróbel – SGGW w Warszawie, Instytut Nauk o Żywności – Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
dr hab. Ewa Jończyk-Matysiak – Instytut Immunologii i Terapii Doświadczalnej im. Ludwika Hirszfelda Polskiej Akademii Nauk, Zakład Terapii Fagowej, Laboratorium Bakteriofagowe
dr hab. Marcin Schmidt – Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
Streszczenie rozprawy doktorskiej oraz rozprawa doktorska znajdują się do wglądu w Bibliotece IBPRS-PIB w Warszawie, ul Rakowiecka 36 oraz na stronie internetowej Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowego Instytutu Badawczego w Warszawie.
Załączniki: