tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

Ogłoszenie o obronie

Ogłoszenie Rady Naukowej
Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowego Instytutu Badawczego
w Warszawie
o publicznej dyskusji nad rozprawą doktorską
mgr inż. Justyny Susik.

Temat rozprawy doktorskiej:

„Studia nad pozyskiwaniem oleju kukurydzianego spożywczego z ubocznego produktu pofermentacyjnego z zastosowaniem technologii zachowawczej”

 

W dniu 25.03.2025 roku o godz. 11:00 w Auli A Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowego Instytutu Badawczego w Warszawie, ul. Rakowiecka 36 odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej mgr inż. Justyny Susik.
 
Dziedzina Nauki: dziedzina nauk rolniczych
Dyscyplina naukowa: technologia żywności i żywienia
 
Promotor: Prof. dr hab. inż. Stanisław Ptasznik
 
 
Recenzenci:
Recenzenci:
dr hab. inż. Małgorzata Wroniak, prof. SGGW – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
prof. dr hab. inż. Magdalena Rudzińska – Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
prof. dr hab. inż. Wojciech Golimowski – Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
 
 
Streszczenie rozprawy doktorskiej oraz rozprawa doktorska znajdują się do wglądu w Bibliotece IBPRS-PIB w Warszawie, ul Rakowiecka 36 oraz na stronie internetowej Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowego Instytutu Badawczego w Warszawie.
 
 
1. Streszczenie rozprawy doktorskiej mgr inż. Justyny Susik [ link ]
2. Rozprawa doktorska mgr inż. Justyny Susik [ link ]
3. Recenzja nr 1 – dr hab. inż. Małgorzata Wroniak, prof. SGGW [ link ]
4. Recenzja nr 2 – rof. dr hab. inż. Magdalena Rudzińska [ link ]
5. Recenzja nr 3 – prof. dr hab. inż. Wojciech Golimowski [ link ]
6. Ogłoszenie o obronie [ link ]
7. Uchwała Rady Naukowej IBPRS-PIB o nadaniu stopnia doktora