Tu jesteś:  

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
im. prof. Wacława Dąbrowskiego
informuje o otwarciu

 

STUDIÓW PODYPLOMOWYCH

 

pt. „Bezpieczeństwo zdrowotne produkcji  żywności
w gospodarstwach rolniczych i małych zakładach przetwórczych”


Edycja 2018/2019 przeznaczona jest dla Doradców ODR

 

 

W poniższych dokumentach znajda Państwo szczegółowe informacje:

 

1. Ogłoszenie o naborze

 

2. Edycje i terminy studiów podyplomowych

 

3. Program studiów

 

4. Regulamin studiów

 

5. Umowa pomiędzy IBPRS a ODR

 

6. Załączniki do regulaminu studiów

 

 

copyright © ibprs.pl | projekt graficzny: Kinga Wesołowska, wdrożenie i wykonanie: synermedia.pl & inventor-factory.pl

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce Prywatności.