Tu jesteś:  

Pracownia Piwa i Słodu
Zakładu Technologii Przetworów Owocowych i Warzywnych
Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
im. prof. Wacława Dąbrowskiego 
informuje, że wykonuje

 

OZNACZENIE ZAWARTOŚCI ALKOHOLU
W PIWACH BEZALKOHOLOWYCH

 

(poniżej 0,5% obj. alkoholu, w tym piwach 0,0% obj.) metodami zalecanymi przez Analytica EBC i MEBAK

Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa
Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
zaprasza do udziału w

 

XXIII Cyklu badań biegłości
kierowanym do Laboratoriów przy Zakładach Przetwórstwa Zbożowo-Młynarskiego i Piekarskich
Czas trwania:   listopad 2018 – czerwiec 2019

 

Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
im.  prof. Wacława Dąbrowskiego

jest laboratorium zatwierdzonym przez

 

GAFTA (The Grain and Feed Trade Association)

w zakresie analiz zbóż

 

    W związku ze stwierdzeniem kolejnych ognisk afrykańskiego pomoru świń poniżej udostępniamy film, opracowany przez Państwowy Instytut Weterynarii w Puławach we współpracy z Głównym Inspektorem Weterynarii, dotyczący zasad bioasekuracji w zakresie ASF.

 

     Szanowni Państwo

 

     Miło nam poinformować, że w dniu 10 czerwca 2015 roku otrzmaliśmy Decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w Łodzi zatwierdzającą system jakości badań wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi.

 

     Pod tym linkiem znajdą Państwo skan w/w Decyzji, w której wymieniono zakres parametrów/metody akredytowanych.

 

 

copyright © ibprs.pl | projekt graficzny: Kinga Wesołowska, wdrożenie i wykonanie: synermedia.pl & inventor-factory.pl

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce Prywatności.