Tu jesteś:  

Dyrektor Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
im. prof. Wacława Dąbrowskiego
ogłasza


51. Konkurs Wędlin
"Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym"
WIOSNA 2019

 


     Wiosenny KONKURS obejmuje następujące wędliny: kiełbasy (z wyłączeniem kiełbas suchych, podsuszanych i surowych dojrzewających), produkty blokowe (drobno, średnio i grubo rozdrobnione oraz rolady), wędliny podrobowe (wątrobianki, pasztetowe, kiszki, salcesony), mięso kulinarne, wyroby garmażeryjne, galarety mięsne i mięsno-warzywne oraz konserwy pasteryzowane i sterylizowane mięsne, drobiowe i podrobowe. Odrębną grupę stanowić będą produkty typu "żywność wygodna".


     Wędliny mogą być wyprodukowane z mięsa i tłuszczu zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny lub mieszane. Powinny być zgodne z deklarowanymi przez producenta normami polskimi lub zakładowymi.

 

     Zgłoszenia na Konkurs należy dokonać do dnia 18 lutego 2019 r. i przesłać na adres Zakładu: ul. Jubilerska 4, 04-190 Warszawa, fax. +48 22 610 23 66, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

 

     Ocena konkursowa odbędzie się 7 i 8 marca br. Wyniki Konkursu zostaną ogłoszone 16 maja 2019 r. podczas 51. DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO


     Więcej informacji znajdą Państwo w dokumentach udostępnionych poniżej

 

OGŁOSZENIE                          ZGŁOSZENIE

 

copyright © ibprs.pl | projekt graficzny: Kinga Wesołowska, wdrożenie i wykonanie: synermedia.pl & inventor-factory.pl

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce Prywatności.