Tu jesteś:  

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu

Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego
Zarząd Główny

Fundacja Techniki Polskiej

 

zapraszają do udziału w Sympozjum Naukowo-Technicznym pt.:

 

"POSTĘP W TECHNOLOGII MIĘSA. NAUKA - PRAKTYCE 2019"

 

które odbędzie się w dniu 16 maja 2019 r. w Warszawie w Domu Technika NOT
ul. Tadeusza Czackiego 3/5
w ramach 51. Dni Przemysłu Mięsnego

 

 

 

W imieniu organizatorów uprzejmie proszę o powiadomienie o Sympozjum zainteresowane osoby i udostępnienie im zawiadomienia. (Druk zawiadomienie wraz z kartą uczestnictwa znajdą Państwo poniżej).

 

Zawiadomienie                      Karta uczestnictwa

 

 

copyright © ibprs.pl | projekt graficzny: Kinga Wesołowska, wdrożenie i wykonanie: synermedia.pl & inventor-factory.pl

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce Prywatności.