Tu jesteś:  

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu
Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej

 

organizuje szkolenia:

 

  • z zakresu klasyfikacji tusz wołowych wg systemu EUROP, które odbędzie się w dniach  1-3 kwietnia 2019 roku w Chróścinie,

  • z zakresu klasyfikacji tusz wieprzowych wg systemu EUROP, które odbędzie się w dniach  8-10 kwietnia 2019 roku w Skaryszewie,

  • z zakresu klasyfikacji tusz wieprzowych wg systemu EUROP, które odbędzie się w dniach  25-27 marca 2019 roku w Niestumie,

  • z zakresu klasyfikacji tusz wołowych wg systemu EUROP, które odbędzie się w dniach  25-27 marca 2019 roku w Węgrzynowie,

  • z zakresu klasyfikacji tusz wieprzowych wg systemu EUROP, które odbędzie się w dniach  12-14 czerwca 2019 roku w Poznaniu,

  • z zakresu klasyfikacji tusz wieprzowych wg systemu EUROP, które odbędzie się w dniach  9-11 września 2019 roku w Poznaniu,

  • z zakresu klasyfikacji tusz wołowych wg systemu EUROP, które odbędzie się w dniach  16-18 września 2019 roku w Kole,



     Koszt szkolenia 650 zł netto i obejmuje udział w zajęciach teoretycznych i praktycznych, materiały szkoleniowe, posiłek w trakcie zajęć, kitle jednorazowe oraz kawę i herbatę.



     Szkolenie zakończone będzie egzaminem państwowym zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 18 marca 2016 r. w sprawie nabywania uprawnień do wykonywania niektórych czynności związanych z oceną jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych oraz dokumentowania tych czynności (Dz. U. z 2016 r., poz. 398, z późn. zm.). Wysokość opłaty egzaminacyjnej na rok 2019 ustalona będzie po 15.02.2019 r.



     Kolejność postępowania przy zgłaszaniu chęci uczestnictwa Pracownika w szkoleniu zakończonym egzaminem:



Krok 1:



     Aby wziąć udział w szkoleniu należy przesłać wypełnione, załączone poniżej "Zgłoszenie na szkolenie", na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., lub faxem: 61 830 52 41.



Krok 2:

     Warunkiem przystąpienia do egzaminu kwalifikacyjnego jest wypełnienie i przesłanie załączonego, dodatkowego zgłoszenia na egzamin  - zmieszczonego poniżej ("Zgłoszenie na egzamin - tusze wołowe", "Zgłoszenie na egzamin - tusze wieprzowe") na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., lub faxem: (61 830 52 41).

 

Do pobrania:

1. Ogłoszenie

2. Zgłoszenie na szkolenie

3. Zgłoszenie na egzamin - tusze wołowe

4. Zgłoszenie na egzamin - tusze wieprzowe



Uwaga! Wysłanie tylko jednego zgłoszenia (krok 1 lub krok 2) powoduje umieszczenie osoby na tej liście Kandydatów, której dotyczy przesłane zgłoszenie.



     Po przesłaniu zgłoszeń zostaną Państwu przekazane dalsze, szczegółowe informacje.



     Ewentualnych informacji uzupełniających udziela Krzysztof Powałowski - tel. 607 275 700.

 

 

 

 

 

  

copyright © ibprs.pl | projekt graficzny: Kinga Wesołowska, wdrożenie i wykonanie: synermedia.pl & inventor-factory.pl

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce Prywatności.