Tu jesteś:  

     W związku z posiadaniem przez Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego uprawnień do nadawania stopnia naukowego doktora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia, Komisja ds. przewodów doktorskich w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia udostępnia poniżej informacje o postępowaniu przy otwieraniu przewodów i zasadach przygotowania rozpraw doktorskich.

 

Zał. 1. Postępowanie przy otwieraniu przewodów doktorskich

 

Zał. 2. Zasady przygotowywania rozpraw doktorskich

 

Zał. 3. Oświadczenia

copyright © ibprs.pl | projekt graficzny: Kinga Wesołowska, wdrożenie i wykonanie: synermedia.pl & inventor-factory.pl

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce Prywatności.