Tu jesteś:  

     W dniu 25 czerwca 2018 r. Centralna Komisję do Spraw Stopni i Tytułów przyznała Instytutowi Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie uprawnienia do nadawania stopnia naukowego doktora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia.

 

     W związku z powyższym powołano Komisję ds. przewodów doktorskich w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia w IBPRS w Warszawie w składzie:

 

  • dr hab. inż. Zbigniew Dolatowski - Przewodniczący Komisji
  • dr inż. Halina Makała – sekretarz
  • dr hab. inż. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS
  • dr hab. inż. Krystian Marszałek, prof. IBPRS
  • dr inż. Beata Bartodziejska
  • dr inż. Elżbieta Wojtowicz
copyright © ibprs.pl | projekt graficzny: Kinga Wesołowska, wdrożenie i wykonanie: synermedia.pl & inventor-factory.pl

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce Prywatności.