Tu jesteś:  

 

Zakład Jakości Żywności

mieści się w Łodzi przy Al. Marszałka J. Piłsudskiego 84 i stanowi akredytowane Laboratorium badawcze.

 

Zakład (do 2008 r. Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych) jako jeden z pierwszych w Polsce, uzyskał akredytację PCA w 1998 r. Akredytacja obejmuje badania mikrobiologiczne i chemiczne żywności i wody oraz badania sensoryczne żywności. W Zakładzie Jakości Żywności obecnie zatrudnionych jest 14 osób w tym 6 na stanowiskach naukowych.

copyright © ibprs.pl | projekt graficzny: Kinga Wesołowska, wdrożenie i wykonanie: synermedia.pl & inventor-factory.pl

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce Prywatności.