Tu jesteś:  

Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa
Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
zaprasza do udziału

 

W XXI Cyklu badań biegłości
dla Laboratoriów przy Zakładach Przetwórstwa Zbożowo-Młynarskiego i Piekarskich
Czasokres trwania: listopad 2016 – czerwiec 2017

 

Warunki uczestnictwa oraz formularz zgłoszeniowy  

Wyróżniki jakościowe uwzględnione w badaniach biegłości 

 

 

Więcej informacji można uzyskać w Zakładzie Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa IBPRS
(tel. 22 606 38 38, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.)

     Szanowni Państwo

 

     Miło nam poinformować, że w dniu 10 czerwca 2015 roku otrzmaliśmy Decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w Łodzi zatwierdzającą system jakości badań wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi.

 

     Pod tym linkiem znajdą Państwo skan w/w Decyzji, w której wymieniono zakres parametrów/metody akredytowanych.

 

 

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego

wynajmie powierzchnie w budynku siedziby głównej

przy ul. Rakowieckiej 36, w Warszawie

 

Osoba do kontaktu:

Danuta Stanios -

tel. 22 606 37 10

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

copyright © ibprs.pl | projekt graficzny: Kinga Wesołowska, wdrożenie i wykonanie: synermedia.pl & inventor-factory.pl

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce Prywatności.