Tu jesteś:  

Dyrektor Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego

 

ogłasza

 

Konkurs Wędlin pod tytułem "Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym"
WIOSNA 2017

 

 

     Wiosenny KONKURS obejmuje następujące wędliny: kiełbasy (z wyłączeniem kiełbas suchych, podsuszanych i surowych dojrzewających), produkty blokowe (drobno, średnio i grubo rozdrobnione oraz rolady), wędliny podrobowe (wątrobianki, pasztetowe, kiszki, salcesony), mięso kulinarne, wyroby garmażeryjne, galarety mięsne i mięsno-warzywne oraz konserwy pasteryzowane i sterylizowane mięsne, drobiowe i podrobowe. Odrębną grupę stanowić będą produkty typu "żywność wygodna".

copyright © ibprs.pl | projekt graficzny: Kinga Wesołowska, wdrożenie i wykonanie: synermedia.pl & inventor-factory.pl

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce Prywatności.