Tu jesteś:  

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu
Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej

 

serdecznie zaprasza do udziału w

 

 

szkoleniach z zakresu klasyfikacji tusz wieprzowych i wołowych wg systemu EUROP

 

 

     Koszt szkolenia 650 zł netto obejmuje udział w zajęciach teoretycznych i praktycznych, materiały szkoleniowe, posiłek w trakcie zajęć, odzież jednorazową oraz kawę i herbatę.

    

     Kurs zakończony będzie egzaminem państwowym zgodnie z „Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 18 marca 2016 r. w sprawie nabycia uprawnień do wykonywania niektórych czynności związanych z oceną jakości handlowej artykułów rolno – spożywczych oraz dokumentowania tych czynności (Dz. U. 2016 poz. 398 z późn. zm.).

 

     Prosimy w karcie zgłoszeniowej podać miejscowość i datę szkolenia a następnie przesłać faxem na nr: 61 830 52 41 lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. Po otrzymaniu zgłoszenia zostaną Państwu przekazane pozostałe szczegółowe informacje.

 

     Najbliższe szkolenie dobędzie się w Lispku (woj. mazowieckie) w dniach 22-24 lutego 2017 r.
Kolejne terminy i miejsca szkoleń znajdą Państwo w informacji poniżej.

 

 

Więcej informacji o szkoleniu                    Karta zgłoszenia

 

 

copyright © ibprs.pl | projekt graficzny: Kinga Wesołowska, wdrożenie i wykonanie: synermedia.pl & inventor-factory.pl

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce Prywatności.